Köksrenovering Danderyd

Erfarna och kunniga hantverkare

Köksrenovering

Behöver det gamla köket uppdateras och förnyas? Då har du kommit rätt, vi är experter på olika typer av köksrenovering och nybyggnation i Danderyd. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentliga verksamheter. Vi planerar tillsammans med dig hela projektet och när vi kommit fram till hur du vill ha det börjar våra kunniga medarbetare effektivt arbetet.

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar när vi utför våra byggtjänster. Vi tar fram bästa materialet och arbetssätt för arbetet.

Vi har garantier som säkrar att resultatet blir som överenskommet efter skriftligt avtal som du får innan påbörjat arbete. Det är tryggt och säkert att anlita oss.

Köket – en samlingspunkt

En köksrenovering höjer värdet väsentligt på din bostad eftersom det är ett av bostadens absolut viktigaste rum. Vem vill inte ha ett fräscht, funktionellt och mysigt kök? Oavsett vidden av dina idéer så kommer det bli stor skillnad efter en renovering eller nybyggnation av ditt kök.

Självklart varierar priset på olika köksrenoveringar, beroende på storlek och omfattning. Du kanske bara vill byta ut gamla köksluckor eller måla om. Eller göra en omfattande helrenovering med tak- och golvbyte och nya vitvaror. Ett nytt kvalitetskök är en investering för framtiden då vi använder det bästa materialen så det kommer hålla och se vackert ut under lång tid. 


 KRAN

Hur lång tid tar det?

Självklart är det en relevant fråga då köket är bostadens nav, som man ju inte vill vara utan längre än absolut nödvändigt. Det beror självklart på totala ytan, vidden av arbetet och arbetsmetoder och material. Vi garanterar att vi är effektiva och erfarna och har full förståelse för att din bostad under tiden är oanvändbart under renoveringstiden.

Efter vårt första möte beräknar vi noggrant budgeterad tidsåtgång så du vet innan vi börjar. Om det händer saker som gör att tidsplanen inte kommer att kunna följas får du självklart veta det i god tid under vår löpande dialog. Vi har stor vana av planering och arbetar snabbt och effektivt.


Hur ska jag tänka innan jag påbörjar en köksrenovering?

Det är bra att lägga upp en budget inför din köksrenovering, så du är medveten om hur mycket pengar du har att röra dig med. Sedan sammanställer du dina behov och börjar planeringen. Det finns massor med inspiration på internet eller i inredningsmagasin och där du kan välja ut de delar som du gillar för ditt drömkök. Du kommer bli förvånad hur mycket man kan göra med ett kök. Det är endast fantasin (och budgeten) som sätter gränsen.

Du kan alltid dela med dig av dina idéer och funderingar med oss så kommer vi garanterat fram till något som passar perfekt hemma i ditt kök. När du kommit fram till hur du vill ha det gör vi tillsammans en grundlig planering som ligger till grund för offerten. Sedan sätter våra köksexperter igång med förvandlingen av ditt kök. 


Låt oss göra ditt kök till kvarterets finaste