Köksrenovering Danderyd

Erfarna och kunniga hantverkare

Om oss

Vi är ett trevligt, gediget och kunnigt byggföretag med mycket erfarenhet och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Kundkontakten är grundläggande för oss och vi strävar alltid efter nöjda och återkommande kunder. Våra välutbildade och kompetenta hantverkare har gällande certifikat för våra uppdrag.

Vi gör allt för att skapa ett gott förtroende med våra kunder för bästa resultat för båda parter. Vi erbjuder ett stort antal byggtjänster och du har alltid en kontakt under projektets gång. Kommunikationen mellan oss och våra kunder är A och O för oss för ett perfekt resultat och nöjda kunder.

Vi är verksamma i Danderyd och Stockholmsområdet har åtar oss både stora och små projekt. Vi hjälper privatpersoner, företag och offentliga aktörer. Vi väljer alltid det bästa materialet för att jobbet ska utföras med så bra kvalitet som möjligt och dessutom är både miljö och hälsa i fokus. Alla våra underleverantörer är pålitliga och arbetar i enlighet med våra högt ställda yrkesmässiga och miljömässiga krav.

Vi har stor yrkesstolthet och kunnande och är minst lika noga med slutresultatet som våra kunder. Företagets heder står på spel så räkna med ett perfekt slutresultat när du tar hjälp av oss.

 

 

Wica Bygg AB – en kunnig, erfaren och trygg byggfirma