Köksrenovering Danderyd

Erfarna och kunniga hantverkare

Övriga tjänster

Stort utbud av olika byggtjänster

Vårt kunnande och erfarenhet gör att vi kan erbjuda ett flertal bygg- och renoveringstjänster till bra priser. Våra erfarna och noggranna hantverkare kan hjälpa dig med alla möjliga byggtjänster på bästa sätt. Vårt yrkeskunnande är genomgående i våra uppdrag. Varför inte passa på att göra flera parallella renoveringar eller nybyggnationer?

Altanbyggen

Vi hjälper dig med om- och nybygge eller renovering av din altan, terrass eller uterum. Vi har erfarenhet och kompetens för ett gott resultat och högsta kvalitet. Vi garanterar att du blir nöjd.

Mark- och anläggningsarbeten

Behöver du hjälp med dränering, plattsättning eller fuktisolering eller liknande? Lugn, vi kan det också. Vi har gedigen erfarenhet och kunnande av diverse markarbeten och liknande.

Takarbeten

Låt oss ta hand om takrenoveringen. Vi kommer att se till att takarbetet kommer blir fackmannamässigt utfört. Vi kan alla typer av tak, som t.ex. papptak, tegel, plåt. Hos oss får du alltid 7 års garanti på takarbeten.

Fasadarbeten

Vi hjälper dig med med olika fasadarbeten. Vi kan renovera fasader och byta fasad om du vill det. Ett byte av fasad från tegel till trä kan ge ett rejält lyft och man även kan spara energi på en ny fasad. Vi hjälper dig att hitta passande fasadmaterial och isolering för ditt hus. Tänk på att det kan i många fall ge mindre energikostnader förutom ett säkrare och vackrare utseende. 


Snickerier

Låt oss förverkliga ditt drömprojekt med skräddarsydda snickeritjänster. Det är en härlig känsla att se din unika idé förverkligas inför dina (och grannarnas) ögon.


Badrum

Vi kan självklart ta hand om din badrumsrenovering utefter dina önskemål och idéer. Vi är kunniga och har stor erfarenhet. Vi vill att arbetet ska ske smärtfritt för dig och att du alltid ska känna dig trygg när du anlitar oss som leverantör.

Totalentreprenad

Vi har lång erfarenhet har helhetslösningar och tar hand om hela projektet från start till mål, oavsett omfattning. Du behöver inte bry dig om eventuella mellanhänder och du får endast en slutfaktura med en totalsumma. Vi har utfört många totalrenoveringar så vi garanterar att du är i trygga händer.

Stort utbud av bygg- och renoveringstjänster